Sundhed

Har Anodyne de bedste priser på holdningskorrigerende tøj?

Går du rundt og døjer med smerter i ryggen fordi du sidder for meget ned på dit arbejde? Så læs med her, hvor vi afprøver holdningskorrigerende tøj. For at finde ud af om det virker. Den største webshop indenfor dette emme er Anodyne. Så vi vil kun afprøve tøj fra producenten Anodyne.

Vi vil prøve at finde det bedst på det danske markedet, så du ikke skal bruge alle dine penge på holdningskorrigerende ting som faktisk ikke virker. Så har du ondt og store smerter i ryggen, så læse med her når vi analysere priserne hos Anodyne.

Fungere holdningskorrigerende tøj på den rigtige måde?

Du vil finde rigtig mange produkt beskrivelser af holdningskorrigerende tøj fra Anodyne når du laver en Google søgning. De kan have prøvet tøj som toppe, bh´er eller tshirts.
En producent som Anodyne har gode anmeldelser på Trustpilot, på deres tøj som hjælper ryggen.

Du får retter ryggen op, som vil gå ind og påvirke hele din krops holdning, når du benytter dig af holdningskorrigerende tøj. På denne måde vil du få en bedre ryg og en ret ryg. Når du sidder på din kontor plads, har du sikkert en tendens til at sidde med en dårlig holdning. Altså så bøjer indover skrivebordet, så ryggen er helt bøjet. Dette er selvfølgelig ikke en god stilling, for ryggen, at sidder sådan i en hel arbejdes dag. Man kan også bruge sig ryg forkert når man har fysisk hårdt arbejde.

Det smarte ved tøj fra Anodyne er at hele din krop vil oparbejde en sundere holdning. Jo længere tid du bruger tøjer, jo bedre vil din krops holdning bliver.

Træning virker også

Sammen med rygstøtten bør du også træne din ryg og krop. Så får dine muskler mere styrke, som vil resultere i en bedre holdning i din ryg. Der er flere ting som vil give dig en bedre positur. Der findes rigtig mange videoer på YouTube , med gode øvelser for ryggen. Men husk på , at der kan gå flere uger inden du vil se et godt resultat.

Start med en holdningskorrigerende t-shirt vil ofte give en hurtige krops ændring, og du vil mærke effekten efter et par uger. Når du har bedre tid , når du har fri fra arbejdet, kan du bruge en rygvest. Den kan virkelig virke hård for ens ryg, men så er man også hele tiden bevist om hvordan man sidder med ryggen. Den bedste pris vil du få hos Anodyne, og med en rabatkode vil du kunne spare 15%. Selvom det måske virker for billigt, men her køber du direkte fra producenten selv. Så mellemleddet er skåret væk. Så derfor kan de sælge deres holdningskorrigerende tøj billigere end andre webshops. Læs mere om Anodyne her